Archieven juli 2024

ZZP Dienstverlening

De Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) is een belangrijk aspect voor ZZP’ers en hun opdrachtgevers in Nederland. Het biedt duidelijkheid over de arbeidsrelatie en helpt schijnzelfstandigheid te voorkomen. De Nederlandse Payroll Maatschappij kan ondersteunen bij het naleven van deze wetgeving, door risico’s te minimaliseren en te zorgen dat zowel jij als opdrachtgever en ZZP’ers voldoen aan de vereisten van de wet DBA. Dit zorgt voor een zorgeloze samenwerking en een sterke basis voor het MKB om met zelfstandige professionals te werken.

Kortom, de ZZP Dienstverlening van DNPM kan een slimme keuze zijn als je niet de administratieve lasten van werkgeverschap wil.

Uitbesteden salarisadministratie

Het uitbesteden van de salarisadministratie kan een efficiënte oplossing zijn voor bedrijven die tijd en middelen willen besparen. Door deze taak over te dragen aan DE Nederlandse Payroll Maatschappij, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze verzekerd zijn van nauwkeurigheid en naleving van de regelgeving. Met gunstige tarieven per salarisstrook, biedt DNPM een kosteneffectieve service die de complexiteit van de salarisverwerking vermindert en bedrijven helpt om zich te richten op groei en ontwikkeling.

Kortom, het uitbesteden van de salarisadministratie kan een slimme keuze zijn niet de administratieve lasten van werkgeverschap wil.

Uitzenden of detacheren

Bij het kiezen tussen uitzenden en detacheren is het belangrijk om de verschillen te begrijpen. Uitzenden biedt flexibiliteit en is vaak gericht op kortetermijnopdrachten zonder de zekerheid van doorbetaling tussen projecten door. Detacheren daarentegen, biedt vaak een vast contract met langdurige, specialistische projecten en doorbetaling tussen opdrachten. De keuze hangt af van de behoeften van zowel werkgevers als werknemers, waarbij zekerheid en de aard van het werk belangrijke overwegingen zijn.

Kortom, uitzenden of detacheren kan een slimme keuze zijn als je personeel wilt inhuren zonder de administratieve lasten van werkgeverschap.

Payroll

Bij payrolling neemt een payrollbedrijf, zoals De Nederlandse Payroll Maatschappij (DNPM) de werkgeverslasten en het werkgeversrisico op zich. Jij huurt de werknemers in voor je bedrijf, maar DNPM is hun officiële werkgever.
Werkgeverslasten omvatten zaken zoals contractopstelling, salarisbetaling en loonheffingen. Werkgeversrisico heeft betrekking op ontslag of ziekte van de werknemer.

Kortom, payrolling kan een slimme keuze zijn als je personeel wilt inhuren zonder de administratieve lasten van werkgeverschap.